Nieuws

Onze website is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd!

admin

juni 3rd, 2014

0 Comments

Beste vrienden,

Met trots willen wij jullie melden dat onze website helemaal vernieuwd is. We waren al een tijdje op zoek naar iemand die onze site een geheel nieuw gezicht wilde geven. En die hebben we gevonden: Heval Durakcan Sapmaz heeft deze taak op zich genomen met haar bedrijf Hewigraphic. We zijn heel erg blij met het resultaat. Heel erg bedankt Heval!

We horen graag wat jullie van de vernieuwde site vinden. Alle ideetjes en opmerkingen zijn welkom! Want we willen jullie graag een overzichtelijk en duidelijk beeld geven van wat wij doen als ensemble en wat onze plannen voor de toekomst zijn.

Zoals jullie weten hebben we een drukke tour periode gehad met het Internationaal Danstheater met de dansvoorstelling SILK. Als afsluiting van deze succesvolle tour in Nederland hadden we een geweldige tour in Indonesië met SILK tussen 23 april en 3 mei 2014. We hebben drie geweldige shows gegeven in Jakarta en Solo.

Na drie volle zalen, uitverkochte CD’s, heel veel nieuwe fans en vrienden erbij en met heel veel mooie herinneringen zijn we weer opgeladen en fris terug in Nederland, vol met nieuwe plannen en projecten voor de toekomst…

Zo zijn we begonnen met de voorbereidingen voor ons nieuwe album dat begin 2015 uit gaat komen. Met het nieuwe album zal er een theatertour volgen in Nederland met verschillende verassingen en speciale gasten. Blijf ons dus volgen voor de ontwikkelingen en de nieuwtjes over/omtrent het nieuwe album!

We willen jullie ook melden dat onze samenwerking met het Internationaal Danstheater nog niet ten einde is. Zo start komend seizoen een volgende theatertour met Si-Lin De legende van de Zijdeprinses, de jeugdversie van SILK. Samen met de geweldige IDT dansers en top choreograaf Jan Linkens gaan we de kinderen kennis laten maken met de legende van de zijdeprinses…Zie onze agenda voor de actuele tourdata met Si-Lin.

Binnenkort maken we ook onze tourdata naar het buitenland bekend, dus check onze site regelmatig en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

We wensen jullie allemaal een muzikaal leven toe!

Hartelijke groet,

Göksel Yilmaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Webdesign: Hewigraphic