Nieuws

Si-Lin Theatertour 2014-2015

Si-Lin Theatertour 2014-2015

admin

juni 3rd, 2014

0 Comments

We willen jullie graag melden dat onze samenwerking met het Internationaal Danstheater nog niet ten einde is. Zo start komend seizoen een volgende theatertour met Si-Lin De legende van de Zijdeprinses, de jeugdversie van SILK. Samen met de geweldige IDT dansers en top choreograaf Jan Linkens gaan we de kinderen kennis laten maken met de legende van de zijdeprinses…Zie onze agenda voor de actuele tourdata met Si-Lin.

Si-Lin, de legende van de zijdeprinses

De Gele Keizer, de heerser van China, werd heel rijk dankzij de zijde. Daarom beschermt hij alles wat met zijde te maken heeft en mag niemand zijde meenemen naar het buitenland. Maar als de koning van Khotan wil trouwen met de prinses Si-Lin, vertelt hij haar dat er in Khotan geen zijde is: als Si-Lin kleren van zijde wil dragen, moet ze zelf voor de kostbare zijde zorgen. En dan bedenkt Si-Lin een meesterlijke list om de zijde het land uit te smokkelen… Via de Taklamakan-woestijn, Kazachstan, Oezbekistan, Perzië en Irak komt ze in Syrië terecht: de route die wij vandaag kennen als de Zijderoute.

De dansers nemen het publiek mee op dit bijzondere avontuur met live muziek van het Turks-Arabische Göksel Yilmaz Ensemble. Si-Lin, de legende van de zijdeprinses’ is een betoverende dansvoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor volwassenen.

Klik op de onderstaande link voor de trailer van Si-Lin
https://www.youtube.com/watch?v=vkrIzxC8BLA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Webdesign: Hewigraphic